Selectie Participanti

Selectie participanti
November 3, 2021
Selectie participanti
November 3, 2021

Selectie Participanti

A avut loc in 1 Februarie 2018 la sediul Colegiului Economic, incepand cu ora 10.00. Pentru participarea la concursul de selectie, fiecarec andidat a depus in prealabil un dosar personal ce a cuprins documentele: cerere de inscriere, CV in format Europass, scrisoare de motivatie, recomandare diriginte, adeverinta elev, adeverinta medicala, copie CI.

CRITERII DE SELECȚIE:

  • Elev înscris în clasa a X-a si a XI-a,profil”servicii”, calificarea”tehnician in tusim  ”si”tehnician in alimentative publica”
  • Elev înscris la Colegiul Economic Rm.Valcea.
  • Stare de sănătate bună.
  • Aptitudini specfice calificarii acoperite de proiect.

PROBELE DE CONCURS:

Probe de concurs:

  • Test scris din modulul de practica pentru clasa a X-a ,specializarile”tehnician in gastronomie”.
  • Test scris din modulul de practica pentru clasa a X-a,domeniul de calificare”industrie alimentara”
  • Test scris de cultura generala
  • Interviu in limba engleza/spaniola/portugheza.

Bibliografie:

  • Modulul de practica,clasa a X-a,specializarea “tehnician in gastronomie” pentru candidatii din clasa a X-a,specializarea”tehnician in gastronomie”
  • Modulul de practica,clasa a X-a,domeniul de calificare” pentru candidatii din clasa a X-a,domeniul de calificare”industrie alimentara”
  • Wikipedia_Spania/Portugalia.
  • Ghidul Programului Erasmus +,2017/Mobilitati VET.

Comments are closed.