Selectie participanti
November 3, 2021Selectie Participanti
A avut loc in 1 Februarie 2018 la sediul Colegiului Economic, incepand cu ora 10.00. Pentru participarea la concursul de selectie, fiecarec andidat a depus in prealabil un dosar personal ce a cuprins documentele: cerere de inscriere, CV in format Europass, scrisoare de motivatie, recomandare diriginte, adeverinta elev, adeverinta medicala, copie CI.
CRITERII DE SELECȚIE:
- Elev înscris în clasa a X-a si a XI-a,profil”servicii”, calificarea”tehnician in tusim ”si”tehnician in alimentative publica”
- Elev înscris la Colegiul Economic Rm.Valcea.
- Stare de sănătate bună.
- Aptitudini specfice calificarii acoperite de proiect.
PROBELE DE CONCURS:
Probe de concurs:
- Test scris din modulul de practica pentru clasa a X-a ,specializarile”tehnician in gastronomie”.
- Test scris din modulul de practica pentru clasa a X-a,domeniul de calificare”industrie alimentara”
- Test scris de cultura generala
- Interviu in limba engleza/spaniola/portugheza.
Bibliografie:
- Modulul de practica,clasa a X-a,specializarea “tehnician in gastronomie” pentru candidatii din clasa a X-a,specializarea”tehnician in gastronomie”
- Modulul de practica,clasa a X-a,domeniul de calificare” pentru candidatii din clasa a X-a,domeniul de calificare”industrie alimentara”
- Wikipedia_Spania/Portugalia.
- Ghidul Programului Erasmus +,2017/Mobilitati VET.
